Vakuumpakker & Souse Vide kogere
Grænsen for hvad du kan sous vide stopper dog ikke ved kød. Sous vide teknikken kan bruges til stort set alt mad. Fisk, grøntsager, rodfrugter og meget mere. Bevar optimal mængde af smag, farve og vitaminer i dine grøntsager ved at sous vide’e dem, frem for at stege dem i ovnen. Fremhæv smagen i alt hvad du laver med en ægte sous vide koger. Husk at selv om kødet bliver tilberedt i din sous vide, er det vigtig at du bruger den af på panden efterfølgende, for at få den lækre grillede smag frem i køder, sammen med den møre konsistens der opnås ved at sous vide dit kød.
Hvorfor bruge en vakuumpakker?
Der er mange gode grunde til at købe og bruge en vakuumpakker fra os. Det gælder uanset, om du er privatperson eller indkøber til en restaurant, café eller lignende.
Du skal bruge en vakuumpakker fordi:
Du forlænger holdbarheden på maden. Når du vakuumpakker maden, fjerner du ilten fra den. Da luftbårne bakterier gerne vil have ilt, hæmmer du deres vækst. Det betyder med andre ord, at du forlænger madvarernes holdbarhed betragteligt.
Madvarerne bevarer smagen ved nedfrysning. Du kan sagtens vakuumpakke dine madvarer og derefter lægge dem i fryseren. Ved at vakuumpakke inden du fryser maden ned, undgår du tab af smag. Du kan derfor sagtens købe større mængder kød ind og fryse dem, uden det går udover smagsoplevelsen.
Du får mere plads i fryseren eller købeskabet. Hvis du handler stort ind til en restaurant eller til familien derhjemme, vil du med vakuumpakning undgå, at kød og andre madvarer fylder for meget. Madvarer, der er vakuumpakket, fylder nemlig langt mindre.
Hvilke typer vakuumpakker tilbyder vi?
Som du måske allerede har bemærket, tilbyder vi en række forskellige vakuumpakker i forskellige størrelser og prisklasser. Selvom prisklasserne er forskellige, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten af det udvalg, vi fører. Det er vigtigt for os, at vi tilbyder vores kunder nogle af de bedste vakuumpakker, der findes på markedet.
Derfor finder du blandt andet vakuumpakker fra:
Caso FastVac
Berkels
Sammic
Lavezzini
Som et supplement til vores vakuumpakker tilbyder vi også produkter til sous vide, så du kan tilberede maden, mens den er vakuumpakket. Det åbner mulighederne for nye, velsmagende retter.
Vakuumpakker til privat og erhverv
Det er nemt at finde den helt rette vakuumpakker hos os, da vi både fører produkter til vakuumpakning til både private og erhverv. Det betyder, at du sagtens kan købe en hos os, hvis du bare gerne vil prøve noget nyt derhjemme, eller hvis du har brug for en i forbindelse med daglig madlavning i en restaurant eller kantine.
Vores modeller er alle af højeste kvalitet, så du undgår at skulle gå på kompromis med din madlavning derhjemme eller på job. Vakuumpakkerne har alle forskellige egenskaber. Er du derfor i tvivl om, hvilken der er den rette til dit formål, er du velkommen til at kontakte os for at spørge nærmere ind til produkterne. Det står vi hellere end gerne til rådighed for.
Vi bringer madlavning til et højere niveau
Med vores vakuumpakker har vi en klar vision om at bringe madlavningen i de danske hjem og på de danske spisesteder og kantiner til et højere niveau. Vakuumpakkerne kan nemlig ikke kun bruges til at forlænge holdbarheden på maden på. De kan også bruges til lade marinade trække ind i kødet, kartoflerne eller grøntsagerne, da du kan lade det ligge i flere dage i vakuum. Det får maden til at fremstå ekstra velsmagende, hvilket ikke kun er til stor glæde for dig, men også familie, gæster og andre madglade mennesker.
Køb derfor gerne vores vakuumpakker online i dag.