Caso Vakuummaskine FastVac 500
1.168,75 DKK2.599,00 DKK
På lager
Beskrivelse
Træt af din gamle vakuummaskine? Køb en professionel. FastVac 500 bruges normalt i industrien, og kan klarer ALLE vacuum opgaver.
En vakuumpakker gør det let at vakuumere fisk, kød, grøntsager og frugt til marinering, sous vide tilberedning eller opbevaring i f.eks. fryser eller køleskab. Under vakuum øges holdbarheden af fødevaren betragteligt og mindsker dermed madspild i hverdagen. Vakuumering åbner porerne i kødet og gør marineringen og selve arbejdsgangen til et hurtigt gøremål.
Denne Caso FastVac 500 vakuumpakker har følgende egenskaber:
o Professionel vakuumeringsmaskine
o Posebredde: Op til 30 cm uanset længde
o Pumpevolumen: 20 L/min // dobbelt kolbepumpe og kraftfuld motor
o Vakuum: Max -0,9 bar (90%)
o Rustfri stål kabinet
o 3 forskellige svejsetider (til tørre og fugtige fødevarer)
o 2 forudstillede vakuumstyrker + manuelt justerbar vakuum tryk
o 2 svejsetråde
o Digital proces display og soft touch betjening
o Puls funktion – vakuumtryk tilpasses automatisk til indholdet i posen
o Foliebox til folierulle, som trækkes ud i den ønskede længde og skæres til via den integrerede folieskærer
o Marineringsfunktion: Tilslut vakuumbeholder (medfølger ikke) via vakuumslange og mariner kød/fisk lynhurtigt med pulserende tryk som åbner porerne.
Der medfølger: 1 x Caso folierulle 20 x 300 cm, 1 x Caso folierulle 28 x 300 cm, vakuumslange til vakuumering af beholdere.
Bemærk: Maskinen kan rengøres med en fugtig klud, hvor det er vigtigt at begge pakninger er helt tørre inden maskinen igen anvendes, samt er det meget vigtigt at maskinen altid efterlades åben, da dette ellers kan ødelægge pakningerne.
Caso Vakuummaskine FastVac 500
- Op til 60 dages returret (tilkøb)
- 10.000 m2 lager i Danmark
- Professionelt køkkengrej - til private