Kontakt

Kontakt Gastrobutikken.dk

Kom og besøg os

Vi vil gerne vise vores kvalitets-grej…
Besøg os på Rømersvej 31, Ikast, hvor du kan danne dig et overblik over alle vores kvalitetsvarer. Vores bygning har alt inden for gastronomiens verden i mange prisklasser. Showroomet er et besøg værd, hvis du sætter pris på det bedste køkkengrej. Alle er velkomne  og vi byder gerne på en kop kaffe under besøget.

Hvis det ikke lige passer i vores faste åbningstider, så er du meget velkommen til at ringe herud. Vi laver gerne en særaftale, så du kan være sikker på at få den bedste rådgivning når du handler køkkenudstyr.

Kontaktinformationer

Adresse: Rømersvej 31, 7430 Ikast
Email: info@gastrobutikken.dk
Telefon: +4571993098

Åbningstider: 
Man-Tors fra 08:00 – 16:30 
Fredag fra 08:00 – 13:30

Vil du ringes op?

Gør som de Professionelle…

Vores produkter “lader ikke som om”…
Vi henter kvalitetsudstyr fra nogle af de bedste producenter i hele verden. Produkterne bliver anvendt i restaurationsbranchen i hele Europa. Vores mission er at flytte denne kvalitet hjem i de private køkkener.

Gastrobutikkens sortiment indebærer robuste varer, som holder i mange år ved intensiv brug. Da produkterne er kendt fra den professionelle verden, stilles der også store krav til effektiviteten. Derfor er en fællesnævner for mange af vores varer, at de er brugervenlige og lette at rengøre.

Historien bag Gastrobutikken.dk

Vi har noget på hjertet, vi gerne vil fortælle dig…
Vi elsker godt køkkenudstyr! Via Cateringinventar.dk, er vi på ganske få år blevet blandt de førende leverandører af udstyr samt tilbehør til professionelle storkøkkener. Et stigende antal henvendelser fra private med interesse for det gode udstyr af højkvalitet – sammenholdt med de lave priser vi fører hos Cateringinventar.dk er grundlaget bag Gastrobutikken.dk.

Vi bruger vores energi på at finde de bedste produkter, forhandle de bedste priser og købe stort ind – produkternes kvalitet taler for sig selv. Du fortjener et godt produkt til en god pris!

Velkommen til Gastrobutikken.dk, Danmarks nye legeplads for alle med gastronomi i blodet.

I 2018 har vi lanceret en lang række nye hjemmesider der byder på mange spændende
kvalitetsprodukter og services, skræddersyet til at imødekomme vores kunders behov

Hendishop.dk
Hendi Food Service Equipment er leverandør og producent af ikke-fødevareholdningsudstyr, buffet produkter, køkkenudstyr og service til gæstfrihed og catering – KPA er blandt skandinaviens førende forhandler af hendi produkter.

Cateringemballage.dk
Cateringemballage.dk er leverandør af danmarks bedste emballageløsninger til både private og erhverv.

Profvask.dk
Hos profvask.dk finder du landets bedste industri vaskemaskiner og tørretumblere, samlet på et sted.

Industriopvasker.dk
På industriopvasker.dk finder du et bredt udvalg af industri opvaskemaskiner og tilbehør, til industri- og storkøkkener.

Cateringprojekt.dk
Vores storkøkken projektafdeling her fået egen hjemmeside med fokus på det de er rigtig gode til: at levere et færdigt resultat – HVER GANG! Har du et storkøkkenprojekt stort som småt, så er de altid klar til at hjælpe. Vi er også klar på at tage udfordringen op med renovering af dit nuværende storkøkken.

Fagor.dk
Vores største leverandør af industrielle maskiner er Fagor. Vi er Fagors officielle danske samarbejdspartner og har solgt mere end 1800 maskiner til mere end 1000 glade kunder. Fagor har stort dansk lager med dag til dag levering og et stort netværk af både forhandlere samt servicepartnere klar til at hjælpe hvis noget går galt.

Wallshop.dk
Konceptet er helt enkelt – vi har koncentreret os om alt til væggen. Både når det drejer sig om beklædning af selve væggen i form at murstensskaller, akustikpaneler eller når det gælder pynt i form af hylder, lamper, billeder mv.

Alttilbordet.dk
Vi er leverandør af danmarks største udvalg af produkter til dit bord – både hverdags bordet og til festlige lejligheder.

Cateringudlejning.dk
Udlejning af storkøkken og catering udstyr. Vi ved hvor afgørende det er for dig som lejer at udstyret virker. Vi er blandt Danmarks største udlejere af storkøkkenudstyr såvel som industriovne, industri friture mv. til festivaler, events og store arrangementer.

Gastrobutikken.dk
Hos gastrobutikken.dk henter vi kvalitetsudstyr fra nogle af de bedste producenter i hele verden. Produkterne bliver anvendt i restaurationsbranchen i hele Europa. Vores mission er at flytte denne kvalitet hjem i de private køkkener.

Cateringmarine.dk
Vores side dedikeret til udstyr der er beregnet til brug på skibe. Her er pålidelighed, levering til tiden og viden om den specielle skibs-el et nøgleord. Hos Cateringmarine ved vi alt om at levere til skibsindustrien og vi har de bedste leverandører i ryggen.