Sådan laver du en lækker bøf. Nemt og Enkelt!
Skrevet den 23. oktober 2018
Findes der noget bedre end en god fredags bøf? Men hvordan ved du hvornår den er medium? Med denne guide, kan du sikre dig den perfekte steak, hver evig eneste gang!
Det kan både gøre meget enkelt og simpel, hvor du med garanti får en lækker saftig bøf, med masser af smag!
Det er meget enkelt. Se alt hvad du skal bruge nedenfor og se videoen.
Ingredienser
- To håndfulde cherrytomater
- 4 gulerødder
- 1 gul peber
- Et stort rødløg
- En håndfuld asparges
- Brontosaurus Steak
- Olivenolie
- 5 fede Hvidløg
- Salt og Peber
Opskrift
- Tag kødet op i god tid. Hvis den ikke er nået at tø op, så vil denne kødafrimer være perfekt. Den optører kød på en halv time. Se den her
- Skyld dine grønsager og skær dem groft ud på et skærebræt
- Placere grønsagerne i et tilberednings fadet
- Drys med salt og peber på grønsagerne
- Placere 5 fede hele hvidløg ovenpå grønsagerne
- Hæld olivenolie over
- Bag grønsagerne i ovnen ved 200 grader i 15 minutter
- Skub grønsager til hver side i det ildfaste fad
- Placere Brontosaurus Steaken i midten.
- Hæld olivenolie salt og peber over steaken. Vend den og gentag
- Placere et hel fed hvidløg i midten af steaken
- Bag i ovnen ved 200 grader i 10 minutter
- Skær kødet ud. Husk at bruge en skarp kniv! En sløv kniv kan ødelægge kødet. Se Endeavour kokkekniv her
- Placere kødet ovenpå de ovnbagte grønsager
Klar til servering!
Velbekomme!