Artikler fra Gastrobutikken.dk

Slibesten

Sløve knive – slibesten, strygestål eller knivsliber?

Der findes ikke noget værre end en sløv kniv, der gør madlavningen både frustrerende og besværlig. En skarp kniv gør ikke kun arbejdet lettere, men er også mere sikker at bruge. Heldigvis findes der flere effektive redskaber, der kan hjælpe dig med at holde dine knive i topform. Men hvilken metode skal du vælge – […]

27. marts 2025
Pande

Sådan vælger du den rigtige pande – støbejern, non-stick eller rustfrit stål?

Stegepanden er et af de mest brugte redskaber i køkkenet, men med et hav af forskellige typer og materialer kan det være svært at vælge den rette. Skal du gå efter rustfrit stål, non-stick, keramisk belægning eller måske en støbejernspande? I denne guide gennemgår vi de forskellige materialer og typer af stegepander, så du kan […]

27. marts 2025

Sådan laver du en lækker bøf. Nemt og Enkelt!

Findes der noget bedre end en god fredags bøf? Men hvordan ved du hvornår den er medium? Med denne guide, kan du sikre dig den perfekte steak, hver evig eneste gang! Det kan både gøre meget enkelt og simpel, hvor du med garanti får en lækker saftig bøf, med masser af smag! Det er meget […]

23. oktober 2018

Den Ultimative Opskrift På Hjemmelavet Italiensk Pizza!

  En hjemmelavet pizza er utrolig simpel at lave. Det kræver kun en pizzadej, tomatsauce og topping, men er der noget bedre end en rigtig italiensk pizza. Denne opskrift vil guide dig igennem den bedste italienske opskrift. Guide til hjemmelavet pizza En god pizza består af en sprød bund, en god tomatsauce og lækker topping. […]

23. oktober 2018