Miyabi 5000MCD santokukniv, 18 cm.
2.536,87 DKK3.349,00 DKK
På lager
Beskrivelse
Miyabi giver dig det perfekte snit.
Santoku er den bedst sælgende knivtype i Japan og oversættes som “Tre Dyder”. Navnet henviser til bladformens alsidige brug, for eksempel til grøntsager, kød eller fisk.
En ultra skarp kniv, får du med denne serie. Hele 100 lag og en hårdhed på 63 Rockwell skærer du nemt gennem culotte stege, tomater, laksefileter og hvad du ellers har lyst til at give dig i kast med. 5000MCD klarer alt.
MicroCarbide pulverstål med en hårdhed på 63 Rockwell (HRC).
Håndtag i Masur birketræ
Bladet er udarbejdet i 101-lag stål og skabt ved CRYODUR® produktions-processen
Damask-design
MIYABI ER ÆGTE JAPANSKE KNIVE: HØJ KVALITET OG UOVERTRUFFEN SKARPHED DER GIVER DIG DET PERFEKTE SNIT.
MIYABI knive er super skarpe og følger derved traditionen af berømte japanske sværd. De japanske svær var utrolig skarpe, men også meget smukke at se på. MIYABI brandet er fra ZWILLING JA HENCKELS, som er din
Det autentiske japanske design og den exceptionelle skarphed vil overbevise dig ved første snit. Connaisseurer af det japanske køkken bliver gang på gang imponerede over knivenes velafbalancerede vægtfordeling, behagelige skaft og et blad, der skærer ubesværet i gennem alle råvarer – hver gang.
Miyabi kniven fremstilles i Japan med basis i gamle håndværkstraditioner, og det autentiske japanske vingedesign. Det giver Miyabi den ekstraordinære skarphed, perfekte balance og komfortable håndtag. Med andre ord, går du med MIYABI knivene et pragtfuldt arbejdsredskab hvad enten du er professionel eller ambitiøs hobbykokke, der også værdsætter æstetik.
De forskellige serier fra Miyabi har forskellige lag stål, og forskellige hårdhedsgrader (Rockwell), men fælles for dem aller er, at du her finder knive på et ualmindeligt højt niveau- Både på grund af stålkvaliteten og den særlige ishærdningsprocess (-196 grader Celcius). Det er knive, der har potentialet til at holde hele livet, i hvert fald hvis de bliver vedligeholdt godt og det fortjener en topkvalitets Miyabi-kniv.
Fordelen ved MIYABIS hårde stål er, at bladet forbliver skarpt i længere tid. Hårdheden afgør hvor tit dine knive skal slibes op. En tommelfingerregel hos MIYABI er slibning 1-2 gange om året ved almindeligt brug. Kig derfor efter Rockwell tallet på knive, hvis du går efter vedvarende skarphed og ubesværede snit.
Vedligehold af knivene
Rengøring
Vi anbefaler ALTID at knivene bliver vasket under rindende vand med brug af en smule opvaskemiddel. Husk at tøre knivene god af og opbevar dem et tørt sted.
Du må ikke lade knivene være våde i lang tid. Det kan give korrosion og påvirke farven på din nye kniv fra Miyabi.
Knivslibning
En Miyabi kniv er meget hard og bør derfor kun slibes med slibesten. Brug først en grov slibesten og derefter en mere finkornet for at få en god finish. Husk at vedligeholde din kniv – så holder den i lang tid og bliver ved med at give dig glæde hver gang du står i køkkenet.
Miyabi 5000MCD santokukniv, 18 cm.
- Op til 60 dages returret (tilkøb)
- 10.000 m2 lager i Danmark
- Professionelt køkkengrej - til private