Miyabi giver dig det perfekte snit.
Sujihiki er en meget fin trancherkniv og kan sammenlignes med den europæiske filetkniv. Den er ideel til at skære råt eller tilberedt kød og fisk.
En ultra skarp kniv, får du med denne serie. Hele 100 lag og en hårdhed på 63 Rockwell skærer du nemt gennem culotte stege, tomater, laksefileter og hvad du ellers har lyst til at give dig i kast med. 5000MCD klarer alt.
MicroCarbide pulverstål med en hårdhed på 63 Rockwell (HRC).
Håndtag i Masur birketræ
Bladet er udarbejdet i 101-lag stål og skabt ved CRYODUR® produktions-processen
Damask-design
MIYABI ER ÆGTE JAPANSKE KNIVE: HØJ KVALITET OG UOVERTRUFFEN SKARPHED DER GIVER DIG DET PERFEKTE SNIT.
MIYABI knive er super skarpe og følger derved traditionen af berømte japanske sværd. De japanske svær var utrolig skarpe, men også meget smukke at se på. MIYABI brandet er fra ZWILLING JA HENCKELS, som er din
Det autentiske japanske design og den exceptionelle skarphed vil overbevise dig ved første snit. Connaisseurer af det japanske køkken bliver gang på gang imponerede over knivenes velafbalancerede vægtfordeling, behagelige skaft og et blad, der skærer ubesværet i gennem alle råvarer – hver gang.
Miyabi kniven fremstilles i Japan med basis i gamle håndværkstraditioner, og det autentiske japanske vingedesign. Det giver Miyabi den ekstraordinære skarphed, perfekte balance og komfortable håndtag. Med andre ord, går du med MIYABI knivene et pragtfuldt arbejdsredskab hvad enten du er professionel eller ambitiøs hobbykokke, der også værdsætter æstetik.
De forskellige serier fra Miyabi har forskellige lag stål, og forskellige hårdhedsgrader (Rockwell), men fælles for dem aller er, at du her finder knive på et ualmindeligt højt niveau- Både på grund af stålkvaliteten og den særlige ishærdningsprocess (-196 grader Celcius). Det er knive, der har potentialet til at holde hele livet, i hvert fald hvis de bliver vedligeholdt godt og det fortjener en topkvalitets Miyabi-kniv.
Fordelen ved MIYABIS hårde stål er, at bladet forbliver skarpt i længere tid. Hårdheden afgør hvor tit dine knive skal slibes op. En tommelfingerregel hos MIYABI er slibning 1-2 gange om året ved almindeligt brug. Kig derfor efter Rockwell tallet på knive, hvis du går efter vedvarende skarphed og ubesværede snit.
Vedligehold af knivene
Rengøring
Vi anbefaler ALTID at knivene bliver vasket under rindende vand med brug af en smule opvaskemiddel. Husk at tøre knivene god af og opbevar dem et tørt sted.
Du må ikke lade knivene være våde i lang tid. Det kan give korrosion og påvirke farven på din nye kniv fra Miyabi.
Knivslibning
En Miyabi kniv er meget hard og bør derfor kun slibes med slibesten. Brug først en grov slibesten og derefter en mere finkornet for at få en god finish. Husk at vedligeholde din kniv – så holder den i lang tid og bliver ved med at give dig glæde hver gang du står i køkkenet.
Når du handler hos www.gastrobutikken.dk kan du enten vælge at hente varen selv på vores lager i Ikast eller du kan få varen sendt med vores fragtmænd. Såfremt du ønsker at få varen tilsendt, skal du huske at tjekke varen på pallen for eventuelle skader før du skriver under for modtagelsen. Du kan eventuelt bede om at få tilføjet “modtaget under forbehold”. Det betyder at du har taget forbehold for eventuelle skader du måtte have set på varen og som du mener skyldes transporten. Derefter får du varen udleveret og du kan ringe til os. Hvis du modtager en vare som er beskadiget under transporten uden forbehold eller uden at tjekke det først, så er det desværre dit ansvar som kunde og vi kan ikke gøre noget, da vi ikke kan kræve erstatning fra fragtmanden.
Gastrobutikken.dk er en del af Kpa Koncernen, som har eksisteret siden 1994. Vores passion er lækkert og holdbart kvalitetsgrej, som vi sælger til private via denne side og til professionelle via Cateringinventar.dk. Skal du have kvalitetsgrej i privaten – så er det Gastrobutikken.dk