Professionel knivslibning – Minimum 6 knive

3.999,00 DKK

Varenummer (SKU): Professionel knivslibning – Min 6 knive Varekategorier: , ,

Beskrivelse

Professionel knivslibning – Minimum 6 knive

Priser
Varianter:
0-6 knive = 695,- inkl. moms
7-12 knive = 1395 inkl. moms
13-24 knive = 2495 inkl. moms
25-50 knive = 3995 inkl. moms

Gastrobutikken kan nu tilbyde knivslibning til vores kunder. Det er let og enkelt, og du får den bedste og mest nænsomme slibning. Desværre tit, modsat den, du får hos din lokale slagter der tit er grov, og hård ved knivene.
Knivene slibes med størst hensyntagen til kniven udformning og type stål. Her bruges selvfølgelig det anbefalede slibeudstyr til hhv. Keramiske, Helsmedet og Damascus knive (Japanske kokkenive).

Så let er det:
1. Læg denne varer i kurven på hjemmesiden og bestil. Inde for 24 timer modtager du et forudbetalt pakkelabel.
2. Pak dine knive forsvarligt i en kasse (evt. rullet ind i viskestykker og håndklæder). Klister label på kassen og post den i din lokale GLS pakkeshop.
3. Senest 7 hverdage efter afsendelse, modtager du dine frisk slebet knive. ENJOY 🙂

Fakta om knive (og sløve knive):
– Skarpe knive giver et rent snit, og er med til at holde saft og kraft inde i råvarerne. Det giver en bedre smag og er med til at forlænge holdbarheden på fødevarerne. Skulle uheldet være ude heler de rene snit meget hurtigere.
– Sløve knive skærer ikke men maser sig gennem råvarerne. I stedet for at blive skåret bliver fibrene flænset eller helt mast. Det øger iltoptaget i madvarerne og får dem f.eks. til at blive hurtigere brune.
– Sløve knive er utilregnelige og giver flere skader i køkkenet, blandt andet fordi, der skal bruges alt for mange kræfter på at arbejde sig gennem råvarerne, og fordi eventuelle så tager længere tid at hele.
– Gamle jernknive er tit af virkelig høj kvalitet. Selvom de er rustet, kan de ofte reddes og slibes op igen. Det er både billigere og mere bæredygtigt, end at købe nyt.
– Knivloven siger, at man gerne må bære sin kniv med et ’anerkendelsesværdigt formål’, så den må godt transporteres til slibning, den skal bare være pakket forsvarligt ind.
– Kniven skal slibes, når den ikke længere kan stryges op til at blive helt skarp. Hvis kniven ikke kan gå ubesværet gennem en tomat, så er det tid til en slibning.

Professionel knivslibning – Minimum 6 knive

Varenummer (SKU): Professionel knivslibning – Min 6 knive
stk.
Gem
  • Op til 60 dages returret (tilkøb)
  • 10.000 m2 lager i Danmark
  • Professionelt køkkengrej - til private