Caso vakummpakker GourmetVAC 380

1.499,01 DKK1.999,00 DKK

Gaveindpakning


Beskrivelse

En vakuumpakker gør det let at vakuumere fisk, kød, grøntsager og frugt til marinering, sous vide tilberedning eller opbevaring i f.eks. fryser eller køleskab. Under vakuum øges holdbarheden af fødevaren betragteligt og mindsker dermed madspild i hverdagen. Vakuumering åbner porerne i kødet og gør marineringen og selve arbejdsgangen til et hurtigt gøremål.

Denne Caso GourmetVAC 380 vakuumpakker har følgende egenskaber:

Posebredde: Op til 30 cm uanset længde
Pumpevolumen: 15 L/min
Vakuum: Max -0,85 bar (90%)
Automatisk vakuum og forsegling
2 forskellige svejsetider (til tørre og fugtige fødevarer)
Manuelt justerbar vakuum tryk
Manuel svejsning
Stopknap, så vakummering kan afsluttes
2 svejsetråde
Foliebox til folierulle, som trækkes ud i den ønskede længde og skæres til via den integrerede folieskærer
Patenteret låsehåndtag
Udtageligt vakuumkammer for lettere rengøring
Elektroniske temperaturkontrol sikrer at maskinen ikke lider overlast
Der medfølger: 1 x Caso folierulle 20 x 300 cm, 1 x Caso folierulle 30 x 300 cm, 10 stk. Caso vakuumposer (20×30 cm), vakuumslange til vakuumering af beholdere.

Bemærk: Maskinen kan rengøres med en fugtig klud, hvor det er vigtigt at begge pakninger er helt tørre inden maskinen igen anvendes, samt er det meget vigtigt at maskinen altid efterlades åben, da dette ellers kan ødelægge pakningerne.

Cutter (integreret) Ja
Folieboks Ja
Maks. svejsebredde (cm) 30
Effekt i watt 160
Signaltone Nej
Svejsetråd – antal 2
Svejsetråd tykkelse (mm) 3
Vakuumkammer (udtageligt) Ja
Vakuum hastighed (L/min) 15
Vakuumtryk (bar) -0,85
Vakuumtryk (procent) 90
Spænding i volt 220-240
Information
Højde produkt indre mål (mm) 105
Bredde produkt indre mål (mm) 430
Dybde produkt indre mål (mm) 200
Vægt produkt (kg) 2,40
Farve Sølv, sort

Caso vakummpakker GourmetVAC 380

Varenummer (SKU): CS1386
stk.
Gem
  • Op til 60 dages returret (tilkøb)
  • 10.000 m2 lager i Danmark
  • Professionelt køkkengrej - til private